tisdag 21 april 2015

Äntligen är dagen inne

Fredagen den 17 april 2015 kl.12 är en speciell dag för oss.

Äntligen fick vi åka till Västerås och hämta hem den lilla tjejen. Hämtningen var odramatisk. Vi fick en hel del instruktioner hur valpen ska skötas, stamtavla, mat för den första tiden, en filt som luktar mamma och syskon och en leksak som är bekant. Flera i familjen tog farväl av Stina och önskade oss lycka till.


Stina satt i mitt knä i baksätet på bilen med den medskickade filten. Vi hade rustat oss med handdukar om hon skulle bli åksjuk, en flaska vatten om vi skulle stanna någonstans. Hon somnade nästan direkt och sov till Örsundsbro där vi stannade så hon fick gå ur ock kissa. Så fortsatte vi till Uppsala där vi packade bilen full med en massa saker vi kommer att behöva under sommaren, eftersom vi flyttar dit nu med både post och tidning. Stina sov även när vi åkte till Herräng.
Stina tog sin hundsäng i besittning från första stund och släpade dit sina små leksaker.

Eftersom vi blev Matte och Husse idag tyckte vi att en sparad flaska bubbel skulle passa bra att smaka på.

På natten fick hon ligga i en bäddad tvättkorg bredvid min säng så jag skulle kunna lugna henne om hon skulle bli orolig. Hon sov över förväntan bra. Vi gick ut en liten stund och kissade tidigt på morgonen och sedan somnade hon om ett tag. Hon gillar nämligen att sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar